Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


106, Hihetetlen kép égi járművel?

Légi járművek képei korabeli hieroglifákon, katt az aláhúzottra.

I. Szethi fáraó neve: Setét úr. Van ennél érdekesebb magyar nyelvű felirata, katt a címre: "Honurak Napja, Isten képe, atyánk..."  Magyar ragozó nyelven minden jel jól olvasható, nincs hímnem, nőnem, semlegesnem.

Az alábbi képet a facebokon kaptam.  I. Szethi (katt) templomában vannak. Abydosban(katt.) Itt találgatásokat is olvashat a kép keletkezéséről. Véleményem szerint ilyen képegyüttes nem a véletlen műve.

 

 

94--egi-jarmuvek.jpg

 

 

A hieroglif vésetek mai repülőket mutatnak be. Jövendölés? A vízözön előtti múlt emlékezete? Kár, hogy a teljes mondat elejét és végét nem fotózták le. A légi járművek után a sás-féle jel = Stn, alatta a pohár forma T/D jele, a méh, mivel mivel férfi, here jelentés, összecseng az eredt szavunkkal, összeolvasva: Istentől eredt...

Ha az Abydos feliratnál a repülős kép alatt a jeleket nézik, jobbról-balra olvasom a hieroglifákat. Lemásoltam, beírtam a szavak jelentését: 

 

94--istentol-eredt.jpg

 

Istentől eredt nép két honában... a képen egy kartus /keretes/ szöveg kezdődne, de nincs több fotó, így nem tudom tovább olvasni.

Valaki a facebokon küldte az alábbi képet, eredetét ha meglesz, jelölni fogom.  Hihetetlen, de nem látszik trükkfelvételnek, olvassuk el értelmes e a szöveg?

94--hieroglifa-ufoval.jpg

Mai nyelvünkkel ufónak nevezném a repülő szerkezetet. Persze medúzára is hasonlít. Olvasssuk össze,  vannak-e értelmes magyar mondatok.

 Égi járműnek nevezem, mikor a mondatban következik.

 A Hold ősi nevét = Almagyar, Szín, stb  ismerjük. (Lejjebb írok róla.)
 

 A Mars bolygó korabeli nevét sajnos nem. A jármű a Marsról, vagy a Holdról érkezett. Ismerjük a marsi arcot: orros lány, magaru: magyarok a képírási jelentése (katt).
 

Lemásoltam a hieroglifákat:
 

94--ufos-hieroglif-a.jpg

Jobbról-balra olvasom a jeleket, 1-es sorszámtól, mondatrészek szerint:

1, ...Honba. Napúr hona magyar Hold várában.

2, Árpádi Égi-hazában (3 honjel jelentése= Bothon, Esthon, Kushon).

2, Világító tornyot ad Égi-honban

3, Égi járművel úr (jön) sötét honból /Holdról? Marsról?/.

4, Nagyasszony 3 hazában ad...(valamit : hazát vagy tudást, letelepedési engedélyt? itt sérült a lelet).

5, (Aki) Úrnő magyar trónon 3 honban népein.

6, Ló honodba

7, Úr képe be...(itt szakad meg a kép szövege, valószínűleg: költözött, letelepedett Lóhonban, ahol a lovak tenyésztésel foglalkoztak).

 

94--ufos-hieroglif-b.jpg

Jól érthező magyar szövegtöredék.

A 2 sort kétféleképp is értelmezhetem, mindkét olvasata beillik a szövegbe.

Óvatosan fogalmazva és összefoglalva: a Holdról átjött egy jármű, Magyar Hold várból, az égi hazából. Egy úr jött a sötét honból (a Hold valóban sötétben látszik, mikor a Nap megvilágítja, de Mars is lehet). A leszálláshoz főleg éjszaka kell világítótorony is, irányítótorony is. Az uralkodónő: Nagyasszony aki az egyesített Egyiptom ura a magyar trón népei ura (hunok, magyarok, kusok) Ló-honban ad letelepedési engedélyt a menekülőknek.

Szívesen tovább olvasnám a feliratot, ha valaki elküldi a folytatását, visszatérünk a leletre.

A Hold ősi nevéről:

Kutatásaim szerint Almagyar volt a Hold neve. De egy istenben hittek, e honlap előző leleteinél és Baraqisnál (katt az aláhúzottra) és szombathelyieknél (katt. az aláhúzottra) is láttuk. Magyar volt Isten neve, az ő képe az ég utasa a nap.

Van Almagyar településrész a mai Magyarországon, Egerben, amely egy dombra épült. A Hold fénye e dombot mindíg megvilágítja. Elgondolkodtató az Eger név is: ha már tudjuk, hogy Magyar az Isten neve, aki az Ég Ura, rovásírással ÉG+URa szó jön ki, az Eger névből, mely összecseng a képírás egér szavával, amint bemutattam a tatárlaki leletnél is. Itt Egerben ősi magyar leleteket is találtak. A város környezetében van Bélkő, Bélapátfalvánál, Isten egy másik, Kánaáni magyar neve volt Bél, vagy Bál neve ismétlődik. A magyarok ma is bált rendeznek, ami táncos mulatság. Jó hangulatú esemény volt a magyarok istentisztelete.

 A Nap éjszakai helyettese a Hold. Eddigi kutatásaim nem bizonyítják, hogy a Napot és a Holdat istennek nevezték volna, Isten képének KePe-Ra /Ra= Úr képének értem a magyar nyelvű bizonyítékok rovás és hieroglif  olvasatai szerint.

Az  nem földi emberek létezéséről, nevezzük mi is Ufóknak:

A neten mindenféle képet találhatnak, földönkívüliek léteznek, repülőik itt járnak, a Marson és Holdon építményeket találtak. Elhisszük, hogy értelmes élőlények nincsenek? Minket magyarokat az ősi időkről szóló iratok Szíriuszról jötteknek neveznek. A Nibiru = Nagy-bíró bolygót Mahar loka = Magyar laka néven írták le a szemúri törzsünk ékírásos leletei. Akkor más földi népek: ufófejűek, törpék, agresszívek, stb. különleges arcvonásúak más bolygók értelmes lényei génsebészetének eredményei és a magyar ősi lakosság keveredéséből lehetnek. Mindezekről olvashatnak(katt a címekre):

150,Mi történt a vízözön előtt? 1 Megmentettük a tudást

151,Mi történt a Vízözön elött? 2 Jövendölések...

152,Mi történt a Vízözön előtt? 3 Atlantisz magyarjai

153,Mi történt a Vízözön előtt? 4 Atlantisz magyar lakossága rokonaihoz menekült

154,Mi történt a Vízözön után?

2012-09-20. Ezen a módon én olvastam és publikáltam először a magyar hieroglifák olvasatát. Szabadon bemutatható a honlapra történő hivatkozással " Kissúrék rovás és hieroglif olvasatai" megjegyzéssel. Képek az internet szabadon bemutatható képei.

 

Filmajánló:

 

 

 

Ezeket fontos ismerni őstörténetünkről.

 


 

 

Talán felesleges újra felhívni a figyelmet arra, hogy a tárgyalt írott magyar nyelvemlékek nem az Ural hegység vidékéről kerültek elő, hanem a Nílus felső völgyéből és hogy az egyiptomi-magyar közös szavak nagy dörömböléssel követelik, a magyar eredet ural- szibériai elméletének módosítását.