Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


160, Ka király első leletei

Ka királyról már olvastunk (katt: Ka).  A magyar kutató könnyen rájön, hogy a Ka- kar lehet, de az idegen kutatók nem jöttek rá, ha a kar áll, az összecseng a király szavunkkal. Magyar nyelven kell olvasni:  

 

160--ka--abydos-istentol-eredt-magyar-nepek...british-museum--nov-2005-095.jpg

Közelebbről:

 

160.png

Lemásoltam a jeleket és a mai betűinket mellé írtam. Az olvasás iránya a leleten jobbról - balra, fentről lefele történik. Ezért írtam az olvasás irányát jelző számokat is jobb oldalra a rajz mellé.

 

160-ka-b.jpg


Összeolvasva: Istentől eredt magyar népek (ura) királya.

  

 

Megfejtettem: 2013. július 04. A honlapra felkerült: 2013. október 09.  Ezen a módon én olvastam és publikáltam először a magyar hieroglifák olvasatát. Szabadon bemutatható a honlapra történő hivatkozással " Kissúrék rovás és hieroglif olvasatai" megjegyzéssel. Képek az internet szabadon bemutatható képei, és wikipédia képei. 

Filmajánló: A magyarság keresztútja 1 rész (katt)

 

Szent János evangélista és a Jelenések könyve magyarázata

Idézet a cikkből:

„És megadatott neki, hogy mindenkit, kicsiket és nagyokat, gazdagokat és szegényeket, szabadokat és szolgákat jobb kezükön vagy homlokukon bélyeggel jelöltessen meg, és hogy senki se vehessen vagy adhasson, csak az, akin bélyegként rajta van a fenevad neve vagy nevének a száma.” (Jelenések könyve 13:16-17.)

"...csúnya, rosszindulatú fekély támadt azokon az embereken, akiken a fenevad bélyege volt, és akik az ő képmását imádták.” (Jelenések könyve 16:1-2)

 "Amit János látott – mikor Jézus a Jelenések könyvében leírt dolgokat mutatta neki – hiszem, hogy nem volt más, mint egy olyan tű, amit most használnak a microchip bőr alá való beszúrásához

Annak idején beszéltem egy orvossal a Bostoni Medical Centerből, s kérdeztem, hogy mi a véleménye a koncentrált lítium használatáról a microchipben? Mi történik, ha a chip tönkremegy és kifolyik belőle a lítium. Ez az orvos egy ateista volt. Azt válaszolta: nagyon fájdalmas sebet, fekélyt okoz."

"NE VEGYÉTEK FEL AZ ANTIKRISZTUS PECSÉTJÉT!
Jézus mondja – zárjuk szívünkbe, akkor megtartatunk!
„Mivel megtartottad állhatatosságra intő beszédemet, én is megtartalak téged a kísértés órájában, amely el fog jönni az egész világra, hogy megkísértse azokat, akik a földön laknak.”
„Aki győz, örökölni fogja mindezt, és Istene leszek annak, az pedig fiam lesz. De a gyáváknak és hitetleneknek, az utálatosaknak, gyilkosoknak és paráznáknak, a varázslóknak és bálványimádóknak, és minden hazugnak meglesz az osztályrésze a tűzzel és kénnel égő tóban: ez a második halál.” (Jel. 3:10, 21:7)


A megfigyelő technikák már mindenütt jelen vannak. A csúcseszköz azonban talán nem kívülről fog követni minket. A testünk belsejében fog együtt élni velünk, és nemcsak a kilétünkről, hanem az összes működésünkről tájékoztat majd."