Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


165, A Magyarok királya legyőzi a Hunok királyát

Hasonló leletet már ismertettem, (5, Narmer fáraó magyar szövegei) A leletet In-Ka címmel kaptam. Az írásjelekből In = Hun Ka =Királynak olvasom. Lássuk, mi történt a Hun Királlyal:
 

 

165--hun-kiraly-legyozese.png

 Beírtam a képre az olvasandó szövegeket, sorsámoztam az olvasás menetét:

 

165--hun-kiraly-a-1.jpg

 

 

Az olvasást középen kezdem:

 

165--hun-kiraly-b.jpg

1,Magyar királyod serege

2,Hun ősurat, a népe ősét (látjuk, hogy térdre kényszerítette).

 

165--hun-kiraly-c.jpg

3,Ma szent úr. Nagy főur(at) legyőzte.

 

165--hun-kiraly-d.jpg

4, Úr botjával magyar király úr

5,(Ureus=) Ősúr = Nemes ősúr (Nemes jelentésű kendő.)

6, 5-ször ütött a Király, halad (hal képe)

7, béke kötésbe (értsd: Bika farok a királyon =béke, kötény= kötés, lába=-ba-be szótag.)

 

165--hun-kiraly-e.jpg

 

 

8, Ez után

9, Bothon, Esthon magyar ura (előtt) (Látjuk, hogy elötte.)

 10, Hun király meghódol, ősök ura térdelve. (Mai szavainkkal: Hun király, az Ősúr térden meghódol.)

 

 

165--hun-kiraly.-f.jpg

 

 

 2013. 11.12. Ezen a módon én olvastam és publikáltam először a magyar hieroglifák és képírás olvasatát. Szabadon bemutatható a honlapra történő hivatkozással " Kissúrék rovás és hieroglif olvasatai" megjegyzéssel. Képek az internet szabadon bemutatható képei, és wikipédia képei.  

 

Ajánló:

 Szántai Lajos - Jelenések könyve 1

Szent János apostol írta, az Újszövetség utolsó könyve a Jelenések könyve.

Őstörténeti kutatások során is elveszünk az évezredek, évmilliók között. A világ végének az időpontját kiszámítani nem lehet.

Mit látunk a hagyományos egyházi vonal magyarázatán kívül?

 Pünkösdkor kiáradt a Szentlélek, az apostolok mindenféle nyelven kezdenek el beszélni. A szkíta-magyar nyelveket sorolja fel a Biblia. Nem latin, nem görög nyelveken szóltak. Isten mindenkit a saját anyanyelvén szólít meg, ezt tudjuk a híres látnokokról, akiknek megjelent Jézus, vagy Szűz Mária. A Szentlélek azon a nyelven szólít meg minket, amelyen gondolkozunk. Már iskolásainkra is más nyelvek használatát akarják rákényszeríteni. (Régen a latint, majd a németet, utána az orosz nyelvet, ma az angolt.)

A föld népei mesterségesen felgyorsított életviteltől szenvednek. A kisebb iskolások is elmondják, túl gyors a tanítás, valami hihetetlenül felgyorsult... a szülőknek sincs ideje...

Mi a magyar nyelv segítségével és értelmezésével olvassuk el a szent szövegeket.

Más népek találgatásaival a világ végéről nem foglalkozunk, a magyar nyelvnek van akkora műveltsége, hogy a saját lábán toronymagasan megáll. Bizonyos dolgokat az alapoktól nem tudunk elkezdeni, aki nem hiszi, tanuljon utána az elhangzottaknak. A magyar tudomány eredményei magas dobogón állnak.

Európa közepén hozzánk a kereszténység áll a legközelebb. Minden nyelv, ami nemekre osztja a nyelvét, hím-nő-semleges nemre, nem forrásértékű, mert bizonyítottuk, az első nyelv a magyar ragozó nyelv volt. A Biblia is írja, a földön egy nyelvet beszéltek...Jézus Krisztus nem úgy kezdte el az evangélium hirdetését, hogy görög, latin hallgatóihoz szóljon. Az apostolok is rosszul beszélték a Jeruzsálemben hivatalos nyelveket. Ezt a Biblia is említi. 

Széchenyi a hun-magyar-szkíta népről ír, egyazon népről ír. Bonfini Mátyás király udvarában amikor ír, ékes szkíta nyelven beszéltek a magyarok.

Jézus Krisztus a világ világossága. Isten egyszülött Fia, aki értünk emberré lett. (...)

Szántai Lajos - Jelenések könyve 2

Szántai Lajos - Jelenések könyve 3

A sozozat folytatása a következő oldalakon...


 

/p src=A föld népei mesterségesen felgyorsított életviteltől szenvednek. A kisebb iskolások is elmondják, túl gyors a tanítás, valami hihetetlenül felgyorsult... a szülőknek sincs ideje...