Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


58, Anubisz 3

Anubisz görögösen, de ha a honlap zárójelben lévő találgatásait elolvassák, rájönnek ki ő: Anpu, Inpu vagy Inepu A NÉP ŐSe olvashatnak az internetes lexikonban, katt az aláhúzott címre.

55--anubisz-3.jpgOlvassuk magyar nyelven a hieroglif jeleket:

Első jel: A

Mellette: N

Alatta: P

Madár jele: MAGYAR

Kutya jele: HUN. A doboz lehet koporsó, a halottak ládája, a jel ur, lehet olvasni a holtak urának e jellel. A Hon, haza jelének is tudom olvasni.

 A zászlós jel: Nagyúr (nagyúrkert, temető értelmű).

Mellette a madár: magyar.

 

Alatta a körben lévő kereszt föld jele: Föld. (Úgy, mint a magyar Szent Koronán.)

A fej: úr vagy király jele, a dupla jelet i-nek vagy kőnek, országnak olvasom, a csúszómászó F.

Mai szóhaszmálatunkkal olvassuk össze:

A nép magyar hun  ősura, nagy magyar föld fő urainak fője. ( A főúr, görögösen fáraó. A 3 féle alsó jelet ha 3 királyságnak olvasom, Bothon, Esthon, Kusföld ura is Anubisz= A NÉP ŐSE.)

Ha a koporsós jelet is beleolvasom: A holtak honának ura. Tehát nem isten, de a holtak segítője, a NÉP ŐSE, Isten neve pedig MAGYAR volt. (Pontosabban Petőfi Sándor is ezt írta: A Magyarok Istenére esküszünk...)

Ha most A nép ősét megnézik múmia készítés közben (katt az aláhúzottra), oroszlánfejű ágyon van a múmia, az oroszlán ma is magaru, azaz magyar elnevezést jelent. Más képeket nézve fején a két Egyiptom koronája, kezében kus jogar  (katt az aláhúzottra) Az egyiptomi ábrázolás is ezt bizonyítja.

A lélek mérlegelésénél is ott van, ha Magyar nevű Isten jelével egyensúlyba kerül a mérleg, már a megboldogult is Magyarrá, Isten társává válik, és Isten országába kerül.(Katt a képhez. a másik lapon a 3. jelűt keresse.) Kereszténységben mi is kérjük a szentek közbenjárását.

 (Kattintsanak a 4. képhez) A NÉP ŐSE itt a három ország jogarát tartja a kezében: Ostor: Esthon, Pásztorbot: Bothon, a kosfejű jogar: Kusföld. Ez alatt a nyélen az onk-nak nevezett szimbólum, a kör ÉL a kereszt T összeolvasva: ÉLET. Alatta az ura szótag. Ez alatt 3 föld jel, ami ismétli, hogy a 3 magyar földről van szó.

 

beolvasas0008.jpg

Az őshaza magyar népeinek legcsodálatosabb Magyar Országa.

 

beolvasas0017.jpg

 

 

2012-05-12 Ezen a módon én olvastam és publikáltam először a magyar hieroglifák olvasatát. Szabadon bemutatható a honlapra történő hivatkozással " Kissúrék rovás és hieroglif olvasatai" megjegyzéssel. Képek az internet szabadon bemutatható képei, és wikipédia képei. 

 Rovás ajánló: 3,Énlaki unitárius templom rovása