Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


63, Hathor 8

Hathor a lexikonban, katt az aláhúzottra. Legtöbbször nőalakban ábrázolták.

Bővebben olvashatnak róla másik honlapon, katt az aláhúzottra. Az idézet innen származik: "Jelzői jól szemléltetik lényének alapját. Íme néhány: „Élelem úrnője, a bőség birtokosa”; az „Ég úrnője, csillagok királynője, a Szíriusz úrnője, aki elhozza Hápit”; „A hegyek felügyelője, a kiemelkedő, a drágakövek birtokosa”; „Ré szeme, az Ég uralkodója, az Istenek királynője, a Maat birtokosa”; „Ősistennő”.

63-hathor.jpg

60--hathor-8.jpgOlvassuk össze a hieroglifáit:

A madár: Magyar, a Hon, haza jelben,  a kis kocka -ban szótag. = MAGYAR HAZÁBAN.

Alatta: N, majd t, ty, GY (egy jel volt e betűkre, de magyarban bármelyiket használom, akkor is magyar nyelven értem a vele írt szavat). Az úr kézjel adó állásban: Urad. Csúszúmászó F, a füles pohár K akit látunk Nő. = NAGY URAD, FŐNÖK NŐ.

Nézzük a képírást:

A tehén szó, görögösen tehenu = tehén nő = TE HUN NŐ a képírási összecsengés alapján. 

A szarvak bika szarva, összecseng a BÉKE szavunkkal. Közötte az ÚR jelentésű kör.  (Más kutatók Napnak olvassák, akkor is magyar nyelven jól érthető olvasatot kapok.) Fején a Nemes kendő, nyakdísze Úr, mellei NŐ.= NAPUNK URA A BÉKE NEMES ÚRNŐJE.

(Ez a tízezer évvel ezelőtt írt képírási magyar szöveg összecseng a kereszténység Napba Öltözött Úrnő elnevezésével, kinek fia a Megváltó, Nagysárréti /= Nasaret/ Jézus/= Gesu, Géza, Győző?/ magyarul jól érthető nevével, természetesen Szűz Mária Magyarok Nagyasszonya nevével Ma-arja Magyar-árja = Magyar úrnő értelmű névvel. Jézus és családja magyar volt - e ma is kutatás és vita tárgya.) Szűz Mária legnagyobb tisztelettel imádságban kimondott jelzői (katt az aláhúzottra) hasonlítanak e lap tetején lévő lexikoni idézet Hathor = Hun Nő jelzőihez. ( Lexikonban Napba öltözött Asszony katt az aláhúzottra.)

Összefoglalva:

  MAGYAR HAZÁBAN.   NAGY URAD, FŐNÖK NŐ.   TE HUN NŐ.   NAPUNK URA A BÉKE NEMES ÚRNŐJE.

Ehhez csak annyit teszek hozzá, a lexikonban is MAAT BIRTOKOSA elnevezést találunk a jelzői között. Maat jelentette a Magyar talajt, hazát, földet, életet. Magyar volt Isten neve (Ma is a magyarok Istenére esküszünk!) magyar volt mindenki aki Isten gyermeke volt, és a korabeli vallásosságban Isten magyar népéhez tartozott. Halála után a Halottak Könyvében, az Egyiptomi Magyar Bibliában le van írva, Magyar Isten társaként a Mennyek Országában (A Ménnek országában) élt tovább minden magyar hitű ember.

JÉZUS IS EZT TANÍTOTTA.

2012-05-17 Ezen a módon én olvastam és publikáltam először a magyar hieroglifák olvasatát. Szabadon bemutatható a honlapra történő hivatkozással " Kissúrék rovás és hieroglif olvasatai" megjegyzéssel. Képek az internet szabadon bemutatható képei, és Wikipédia képei.