Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


74, Nepthüsz 19

Nephtüsz a lexikonban (katt az aláhúzottra). Országunk Nagyasszonya.

Nepthüsz egy másik honlapon katt.

71--nephtusz-19.jpgOlvassuk össze a hieroglifáit.

Fentről lefelé a jelek: A nép - edény alatt a ház és a -ban jele. Szép kő+d  (szép országunk) a zászló: nagyasszony.

A képírás: A nép házában nemes úrnő.

Összeolvasva: A nép házában szép országunk nagyasszonya. A nép házában nemes úrnő.

 

 

 

 

 

Mi már ősidők óta tiszteljük a Magyarok Nagyaszonyát, mint sok más leletnél ezt bemutattam.

A Nagyasszony a mai időkben is üzen:

Mária Országa honlap érdekes cikkei, katt az aláhúzottra.

"...István király a Nyugatról behozott idegenekkel terjeszttette el a mai értelemben vett kereszténységet, ami nem teljesen azonos a mi őskereszténységünkkel. Mi ugyanis a keresztvetésnél úgy imádkoztunk, hogy az Atyának, az Anyának, a Fiúnak Szentlelke nevében, hiszen a Szentlélek mindháromé.

Noha Saul rabbi, a későbbi Pál apostol éppen ezt az Istenanyát, a mi Boldogasszonyunkat vettette ki az imádságból, mind a ma napig azt énekeljük, hogy Boldogasszony anyánk, égi nagy Pátrónánk, István, majd László királyunk pogány vallási szokásnak minősítette az Ősi szent helyek tiszteletét, s Hidegkúton és Máriaremetén is volt egy csodakút, vagy csodatevő hely, ahová aztán a keresztény papok rögtön odatelepedtek. Ha az ember egy kicsit is elmélyed ezekben a dolgokban, azonnal rájön, hogy a mi őseink bizony nagyon istenesen és szépen gondolkoztak. Számukra Isten adta a rendelkezéseket, és nem a római pápa...."

 Badinyi Jós Ferenc: Nagyboldogasszonyunk

 

2012-06-11. Ezen a módon én olvastam és publikáltam először a magyar hieroglifák olvasatát. Szabadon bemutatható a honlapra történő hivatkozással " Kissúrék rovás és hieroglif olvasatai" megjegyzéssel. Képek az internet szabadon bemutatható képei, és wikipédia képei. 

 

Rovás ajánló: 27,A nagyszentmiklósi kincsek 2. Ki az aranyműves?