Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


75, Onurisz 20

Onurisz a lexikonban (katt). Anhurnak is írják, mi jól értjük: Honúr.

Onurisz másik honlapon, képekkel.

72--onurisz-20.jpg Olvassuk össze a jeleit:

Kör: úr, a láb ami befelé megy: aBA.

Az alatta levő jel: hon. A kacsa első szótaga: ka, kő, a kör jele úr.

Összeolvasva: Úr honában kő = ország ura.

A képírás: 

Fején 4 toll, =magyar. Feje =úr. Szem+orr+száj+nyak = Szemországnak. Gallérja = úr. Karja felfelé áll, markával talán kötelet markol. ma+kar+kar+áll = Magyar király.

Összeolvasva: Magyar úr, Szemországnak ura. Magyar király.

A lexikon írja, hogy núbiai eredetű a tisztelete, már korábban kiderítettük, hogy Núbia = Napotthon. Akit a képen látunk, onnét származó magyar király. 

 

Mária Országa honlapon egy szép olvasmány a magyar királyaink tragédiájáról: meggyilkolták a többségüket, katt az aláhúzottra.

"...1304-ben a pálos főkolostor megszűnik működni. A Szent Kereszt tiszteletére épített kolostorban olyan tudás jelent meg, amit egy idegenből behívott királyi család, még akkor is, ha oldalágon a Turul nemzetséggel álltak rokonságban, már nem tud működtetni. Ezért létesíteni kellett egy könnyebben működtethető központot, s ezt Buda fölött, Budaszentlőrincen létesítették, és itt őrizték Thébai Remete Szent Pál holttestét...

...1381-ben, Lajos király Velencét szinte majdnem a földdel tehetné egyenlővé, olyan hadisikerei vannak. De megkegyelmez neki, és a békefeltételekben szerepel egy kitétel, ami úgy hangzik, hogy: „Remete Szent Pál holttestét – és figyeljünk a fogalmazásra – adják vissza”.

...Mátyás pontosan tudja, hogy mikor fog meghalni, pontosan tudja, hogy ő a teljes értékű Magyar Király, de azt is tudja, hogy még valamit a történelmi helyzeten lehet és kell javítani.
 Annyira pontosan lehetett tudni, hogy itt a középkori Magyarország dicsőségének végéhez érkeztünk el, hogy az esztergomi érsek, Vitéz János dolgozószobájában a falakra fel voltak festve egészen a szkíta kortól kezdve a régóta uralkodó magyar királyok. Elmondják a korabeli szemtanuk, hogy ezek a magyar királyok minden esetben a hozzájuk való csillagképekkel és bolygókkal voltak megörökítve. Ebben a rendben érkezünk el Hunyadi Mátyáshoz. Őt is megörökítik, csillagkép és egy bolygó mögötte, tehát a királyaink kozmikus sorsot irányítanak és kormányoznak, és Mátyás után jön még 3 kép (Mátyás idejében vagyunk még), az utána következő 3 uralkodóval. Itt lehet tudni, hogy Magyarországon pontosan ismerték a magyarság tragikus sorsát, jövőjét és pontosan ismerték, hogy bár majdnem lehetetlen, - de mivel tényleg lehetetlen nincsen, - hol lehet a sorsot jóra fordítani...."

2012-06-11. Ezen a módon én olvastam és publikáltam először a magyar hieroglifák olvasatát. Szabadon bemutatható a honlapra történő hivatkozással " Kissúrék rovás és hieroglif olvasatai" megjegyzéssel. Képek az internet szabadon bemutatható képei, és wikipédia képei. 

Rovás ajánló: 28,A nagyszentmiklósi kincsek 3. Az aranytálca rovása