Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


77, Utó 22

Utó néven nincs egyenlőre más értékelhető adatunk más honlapokon, ezért csak a kép információit olvassuk el.

74-uto-22.jpg

 Hieroglifák: az úr jellel kezdődő bot: úr+bot egyes kutatóknál ar+pat-nak is olvasható, mi az összecsengést Árpádként olvassuk. utána a T és D jele.

Kétféleképp értelmezem: Árpád utóda vagy Árpádi utad.

A görögösen kheru nevű mut madár, utána a T és D jele. A kheru összecseng a magyar karvaly, király, turul szavunkkal, a mut, madár a magyar szavunkkal.

Magyar királyi utód, vagy királyi magyar utad.

A háromszög Delta hon jele. Az élet jele a kereszt a kör fogantyúval.

Összeolvasva az információkat:  Árpád utódja,   Magyar királyi utód.   Delta hon élete ura.

 

 

Most olvassuk a képírást:

A kacskaringós jel a már a Szent Koronáról, Jézus térdéről ismert jó-ma összerovás. = Jó magyar.

A korona alakja hon, föld jelentésű.

A görögös írású ureus kobra= úrős, vagy ősúr. A kob+ra Ko = KŐ Ra = Úr. Korábban tisztáztuk, hogy magyar kő = Magyarországgal, ki engria - kő engria idegennyelvű írása = Hungária. Itt is ezt alkalmazom. Együtt: Jó magyar föld ura.

Kendője: idegen fordítók nyelvén is nemes, aki viseli úr. Mi tudjuk, hogy ősúr. Ha mellei vannak, ez a rendelkezésre álló adatokból nem egyértelmű, akkor úrnőre módosul az olvasat.

Összeolvasva: Jó magyar föld, országunk ura, nemes ősura /ha női alak, ős úrnője./

74-uto.jpg A másik olvasatot itt kézzel írva mutatom, nem zárja ki a másikat, de értelme és jelentése megegyezik előbbi olvasatommal.

 

 

 

 

 

 

 

 

2012-06-12. Ezen a módon én olvastam és publikáltam először a magyar hieroglifák olvasatát. Szabadon bemutatható a honlapra történő hivatkozással " Kissúrék rovás és hieroglif olvasatai" megjegyzéssel. Képek az internet szabadon bemutatható képei, és Wikipédia képei.  

Már írtam, a rovásírás ősibb a hieroglif írásnál. A Kárpát - medence az őshazánk, itt találták a legősibb (ős)emberi leleteket. A népfelesleg innen áramlott ki a világra, és ide tért vissza Árpáddal az utolsó legnagyobb néphullám. Nagyobb a magyar népek rokonsága, mint azt gondolnánk...de erről később...

Katt a rövidfilmhez:

Rovás ajánló: 31,A nagyszentmiklósi kincsek 6. Róka, hun király neve (katt).