Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


83, Széth 28

Széth a lexikonban (katt).

Széth másik honlapon, részletesen sok képpel.

 

80--szeth-28.jpgOlvassuk el a jeleket:

Ott egy állat, ami sertés, vagy Se szótag. A T alakú jel, amire bőr van akasztva, alatta a T és a két vonal.

Összeolvasva: Setét /bőrű/ sertés. 

A képen: Sertés, kendője: nemes, gallérja és alakja úr.

Együtt: Sertés, a setét bőrű nemes úr.

Mi látjuk, hogy az érdekes állatfej Sertés. Itt van egy olvasat, amivel írásos bizonyítékot olvashatnak, magyar hieroglif írásból, mai latin betűs írásunkra fordítva. Katt az aláhúrottra:

250,Egyiptomi magyar nyelvemlék 38 Napotthoni = Napatai fejedelem 

251,Egyiptomi magyar nyelvemlék 39 Napotthoni hieroglifák magyar nyelven

252,Egyiptomi magyar nyelvemlék 40 Napatai fejedelem hieroglifái

253,Egyiptomi magyar nyelvemlék 41 Kus-földi Magyarország

Még sok más írás a másik honlap tartalomjegyzékében 250-es címmel kezdődően a fekete magyarokról. Pontosabban a feketékről, akik csodálták a magyarokat, igyekeztek megtanulni a nyelvünket, leutánozták minden tudásunkat. Alkirályok is lehettek a földükön népük felett, a fáraó fennhatósága alatt. Örültek kezdetben, hogy fekete magyarként a fehéz magyarokhoz tartozhatnak, mint mezőgazdasági munkások.

Talán felesleges újra felhívni a figyelmet arra, hogy a tárgyalt írott magyar nyelvemlékek nem az Ural hegység vidékéről kerültek elő, hanem a Nílus felső völgyéből és hogy az egyiptomi-magyar közös szavak nagy dörömböléssel követelik, a magyar eredet ural- szibériai elméletének módosítását.

2012-06-13. Ezen a módon én olvastam és publikáltam először a magyar hieroglifák olvasatát. Szabadon bemutatható a honlapra történő hivatkozással " Kissúrék rovás és hieroglif olvasatai" megjegyzéssel. Képek az internet szabadon bemutatható képei, és wikipédia képei. 

Rovás ajánló: 59,Pénz, Árpád nevével

60,Pénz, Árpád névvel